Ontdek waarom Smartcore de ideale partner is voor uw

Managed hosting

Smartcore's ervaring en expertise op het gebied van managed hosting maken ons de ideale partner om uw online infrastructuur te beheren en te beveiligen. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren op het gebied van hosting en netwerkbeheer. Bovendien bieden wij concurrerende prijzen en flexibele pakketten om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen.

Contacteer ons
  • Focus op uw bedrijf, wij zorgen voor de rest

    Serverbeheer

    Met Smartcore's managed hostingdiensten hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer van uw servers. Onze ervaren technici zorgen voor het installeren, configureren en updaten van uw serverinfrastructuur, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en het leveren van de best mogelijke service aan uw klanten.

  • Hardware-onderhoud

    Betrouwbare en optimale prestaties

    Bij Smartcore begrijpen we dat betrouwbare en goed functionerende hardware essentieel is voor het succes van uw online aanwezigheid. Daarom bieden wij regelmatige hardwarecontroles en onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw servers en netwerkapparatuur altijd in optimale conditie verkeren. Wij zorgen voor snelle en efficiënte oplossingen bij eventuele hardwareproblemen om downtime te minimaliseren.

  • Netwerkbeheer en beveiliging

    Bescherm uw online infrastructuur

    Het beheren en beveiligen van uw netwerk is cruciaal om uw bedrijfsgegevens en klantinformatie te beschermen. Smartcore biedt continue netwerkmonitoring en beheer, evenals geavanceerde beveiligingsoplossingen zoals firewalls en intrusion detection/prevention systemen om uw online infrastructuur veilig en betrouwbaar te houden.

  • Prestatieoptimalisatie

    Snelle en soepele gebruikerservaring

    Prestaties zijn essentieel voor een effectief en efficiënt beheer van uw cloudinfrastructuur. Onze experts analyseren uw huidige cloudomgeving en passen optimalisatietechnieken toe om de prestaties van uw cloudinfrastructuur te verbeteren. Met onze prestatieoptimalisatie-oplossingen kunt u erop vertrouwen dat uw cloudomgeving snel en betrouwbaar functioneert.

Klaar voor het echte werk?

Plan hier een vrijblijvend gesprek in

Of contacteer ons voor uw totaaloplossing voor managed hosting op maat.