smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Referenties

Sysco Belgium

Sysco is wereldleider in de verkoop en distributie van food- en non-foodproducten voor cateringprofessionals.

Sysco Belgium, dat zijn medewerkers die u dagelijks begeleiden in uw keukens met een unieke positionering als producent en verdeler van verse en diepgevroren voedingsproducten en kruidenierswaren.

Eurofat

Eurofat is uw partner voor duurzame langetermijnoplossingen op maat voor het recycleren van voedingsreststromen.

Experten Architecten

Al meer dan 30 jaar staat BUREAU voor EXPERTISE & ARCHITECTUUR, opgericht door Joost BEKE en Wim CATTOOR, voor kwalitatieve en duurzame architectuur. Het kantoor is sterk gespecialiseerd in de nichemarkten van gevelrenovaties en gerechtsexpertises.

Fiduciaire S. Vergeylen & Partners

Accountancy, Boekhouding (door ons gevoerd of met onze bijstand), Fiscaliteit (fiscale en btw controles, bezwaarschriften en bijstand), Uitoefening van een mandaat van onafhankelijke bestuurder, Financiële planning, Fiscale optimalisatie managementvennootschappen, doktersvennootschappen, patrimoniumvennootschappen, consultants

DD Mobilhomes

Koop je mobilhome zonder zorgen! Bij DD Mobilhomes kan u terecht voor herstellingen, onderhoud, verkoop en verhuur van mobilhomes. Zin om on the road te gaan met één van hun campers? Bezoek DD Mobilhomes vrijblijvend en u begrijpt waarom wij ze service en kwaliteit staan.

Immo Yes

Passie voor exclusief en uniek vastgoed. Immo YES houdt van exclusief, uniek en authentiek vastgoed! Ontdek ons aanbod en vindt jouw eigenzinnige thuis, een uniek project, leuk gelegen bouwgrond, woning met karakter, appartement met fenomenaal uitzicht …

Huis Christophe Demeyer

Wijnen. Huis Christophe Demeyer brengt de wereld in wijn en gedistilleerde dranken voor u samen. Vanuit het principe van groothandel, met rechtstreekse invoer en levering vanuit onze magazijnen, koop je aan de beste prijs. Onze specialiteit is nu eenmaal die wijntjes te vinden waarvan je denkt: véél waar voor weinig geld. Deze visie maakt ons geliefd bij onze tevreden klanten in de wijnwereld: van particulier tot sterrenrestaurant.

O-Bain

Live, Dream, Laugh, Imagine, Create. O-bain verkoopt stock tanks & hottubs die gebruikt kunnen worden als zwembad, plonsbad, hottub, bloembak of om een hele leuke moestuin aan te leggen. Uiteraard zijn deze ook ideaal voor als je boerderijdieren hebt. Je kan er dus alle kanten mee op waardoor je een unieke sfeer kan creëren bij jouw thuis.

Tom Verhaeghe

Heeft u zojuist een nieuwe woning betreden of vindt u het tijd voor vernieuwing van het interieur? Laat uw schilderwerken dan over aan Tom Verhaeghe in Avelgem, gespecialiseerd in schilderwerken voor binnen en buiten, behangen, plamuren, technieken, wandtekeningen, vloerbekleding, en raamdecoratie. U kunt bij Tom Verhaeghe ook terecht voor het nodige kleuradvies en het opmaken van bestekken voor verzekering.

Alimentos

Welkom bij Alimentos! Foodservice, een woord waaraan we ons graag linken. Bij Alimentos werken we steeds met dagverse producten om onze klanten telkens opnieuw van het beste te kunnen voorzien! Daarnaast hechten we heel erg veel belang aan de service die we hen, onze klanten, kunnen bieden. Samen met ons TEAM doen we er dan ook alles aan om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven.

Teamchefs

Een klassiek uitzendbureau met woekerprijzen? Daar doen wij niet aan mee! TeamChefs brengt freelancers in contact met horecaondernemers. Bij TeamChefs helpen we meeschrijven aan jouw verhaal, wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw zaak. Onze core business? Het verschil maken in meerdere horecaondernemingen. We geloven er dan ook in dat een variatie aan werklocaties enkel en alleen maar voordelen biedt. Een positieve kruisbestuiving die onze kennis alleen maar ten goede komt.

Dave Lampole

Session 12 is de catering-zaak opgericht in 2006 door Dave Lampole. Reeds gekend over de provinciegrenzen heen en kunnen rekenen op een sterk team die alles in het werk stelt om ieder evenement “iedere sessie” tot een smaakvol einde te brengen.

Verzekeringsteam Raf Deprez

Raf Deprez wil het beste voor zijn klanten. In alle omstandigheden is hij dan ook uiterst hulpvaardig en flexibel. De jarenlange ervaring in de verzekeringssector komt hem vaak heel goed van pas. Voor zijn medewerkers vind hij een goede teamspirit zeer belangrijk. Klanten kunnen steeds bij hem terecht voor advies én voor een babbel.

De Smokkelaar

Welkom,
Kom bij De Smokkelaar ons gerust gezellig iets drinken, een snelle snack nemen of lekker genieten van de suggesties of een volledig menu.

Manon

Traiteurzaak met ruim aanbod seizoensgebonden bereidingen, dagschotels, delicatessen, tapas, kaas, wijn,…

Culibel

Culibel, de kunst van het tafelen. Reeds meer dan 40 jaar is Culibel een geapprecieerde vaste waarde in het culinaire landschap. Of u nu op zoek bent naar een restaurantbeleving, overnachting, een prachtige locatie voor uw huwelijk of bedrijfsevenement, catering, bij Culibel bent u aan het juiste adres. Ervaar “de kunst van het tafelen” en geniet van wat onze leden & ambassadeurs met passie brengen. We wensen jullie mooie & smaakvolle momenten !

Tuinen Vromant

Tuinen Vromant staat voor:


Kwaliteit:
Wij streven altijd naar de beste kwaliteit voor een perfect eindresultaat.
Contact:
Door een goed overleg zorgen wij dat alles voor u geregeld wordt.
Duurzaamheid:
Door het gebruik van de juiste producten en het gepaste materiaal zorgen wij voor een duurzaam resultaat.

De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek is reeds meer dan 7 jaar een begrip uit ervaring van het voormalige Lindenhof en De Lekkerbek in Ruiselede. Proef en geniet nu van een streepje nostalgie in ‘De Nieuwe Lekkerbek’!

Gemeente Zwevegem

Zwevegem is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen. Zwevegem behoort tot het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, de politiezone MIRA en de brandweerzone Fluvia.

Edmin

Freelance administratieve ondersteuning voor elke zelfstandige. Offertes en facturen tijdig opmaken Betalingen uitvoeren Debiteurenbeheer E-mails behandelen … Uw onderneming staat of valt met een goede administratie. Graag wil ik u helpen, zodat u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent. Zodat u uw passie kan uitoefenen en uw onderneming kan uitbouwen tot een succesvolle onderneming met tevreden klanten!

Bart's Koeltechniek

Regel thuis je eigen klimaat met een energiezuinige airco of geniet van een airconditioner die ook kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Beno-IT

Are you looking for a good IT-Solution for your company? Beno-it is driven to provide the best software solution your company can get.

Samenwerken?