smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Vereenvoudig je Inlogervaring met OKTA

In de snel evoluerende wereld van technologie en digitalisering, worden organisaties geconfronteerd met talloze uitdagingen op het gebied van beveiliging, efficiëntie en gebruikerservaring. Een van de meest ingrijpende veranderingen die we hebben gezien, is de overstap naar cloudgebaseerde oplossingen. Terwijl deze overgang ongetwijfeld vele voordelen met zich meebrengt, kan het beheren van talloze inloggegevens en autorisaties voor verschillende platforms een echte hoofdpijn zijn. Hier komt Okta om de hoek kijken, een krachtige authenticatie- en autorisatieservice die belooft deze problemen op te lossen en meer. Wat heeft OKTA te bieden en hoe kan het helpen om je digitale transformatie soepeler en veiliger te maken?

OKTA

Eén Login voor Alles, met Hetzelfde Veiligheidsgevoelniveau

Stel je voor dat je slechts één set inloggegevens hebt om toegang te krijgen tot al je zakelijke applicaties, of het nu gaat om e-mail, projectmanagementtools, HR-software of financiële systemen. Geen gedoe meer met tientallen verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden voor elk platform. OKTA maakt dit mogelijk door een centraal inlogpunt te bieden waarmee medewerkers met één klik toegang hebben tot al hun applicaties. Dit elimineert niet alleen de frustratie van het onthouden van talloze inloggegevens, maar verhoogt ook de productiviteit van medewerkers, omdat ze minder tijd besteden aan het inloggen en meer tijd kunnen besteden aan hun daadwerkelijke werk.

Schaalbaarheid en Kostenbesparing

OKTA is ontworpen om te schalen met de behoeften van je organisatie. Of je nu een klein bedrijf bent in de groeifase of een grote onderneming met duizenden medewerkers, OKTA kan worden aangepast aan je specifieke eisen. Dit betekent dat je niet langer hoeft te investeren in kostbare infrastructuur om de groei van je gebruikersbestand aan te kunnen. Bovendien minimaliseert OKTA de administratieve overhead die gepaard gaat met het beheer van meerdere gebruikersaccounts.

Overal Toegang, Altijd Veilig 

In de wereld van vandaag willen medewerkers flexibiliteit en mobiliteit. Ze willen toegang tot hun applicaties vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie. OKTA maakt dit mogelijk door ondersteuning te bieden voor computers, laptops, mobiele telefoons en tablets, en dit alles op een veilige manier. Gebruikers kunnen met vertrouwen werken, wetende dat OKTA controle heeft over de toegang tot applicaties, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit is vooral belangrijk in een tijdperk waarin veel organisaties overstappen naar cloudoplossingen en de behoefte aan beveiligde externe toegang toeneemt.

Okta en Smartcore Solutions

Het integreren van OKTA in je organisatie kan een transformatieve stap zijn op het gebied van efficiëntie en beveiliging. Bij Smartcore Solutions begrijpen we de waarde van OKTA en kunnen we je helpen bij de implementatie en optimalisatie ervan. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het realiseren van de voordelen van OKTA voor jouw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op!

Ik wil mijn gebruikers ook laten inloggen op onze portalen met 1 login!

Vul het formulier in en we komen snel bij je terug!

Samenwerken?