smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Snelle en efficiënte IT-ondersteuning met Smartcore

Eerstelijns support op maat van uw bedrijf

Probleemdiagnose en basis troubleshooting

Wanneer u geconfronteerd wordt met een IT-probleem, is het van cruciaal belang om snel de juiste diagnose te stellen. Onze eerstelijns supportmedewerkers zijn getraind om snel en efficiënt de kern van het probleem te identificeren. Zij zullen vervolgens basis troubleshooting uitvoeren om te proberen het probleem onmiddellijk op te lossen, waardoor uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord.

Ticket aanmaken en opvolging

Als een probleem niet direct kan worden opgelost door onze eerstelijns support, zullen zij een ticket aanmaken en de juiste vervolgacties ondernemen. Dit kan betekenen dat het probleem wordt geëscaleerd naar een gespecialiseerd team binnen Smartcore, of dat er externe leveranciers worden ingeschakeld om een oplossing te bieden. Onze supportmedewerkers zullen ervoor zorgen dat de voortgang van het ticket nauwgezet wordt opgevolgd en dat u op de hoogte wordt gehouden van de status.

smartcore_result3

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

smartcore_result2

Gebruikersondersteuning

Bij Smartcore begrijpen we dat IT-ondersteuning verder gaat dan alleen het oplossen van technische problemen. Ons eerstelijnsteam is ook beschikbaar om uw medewerkers te ondersteunen bij het gebruik van software en hardware, zodat zij optimaal kunnen presteren in hun dagelijkse werkzaamheden. Van basisvragen tot complexere problemen, ons team staat klaar om u en uw medewerkers te helpen.

Eerstelijns support

Waarom Smartcore uw ideale partner is voor eerstelijns support

Met Smartcore haalt u een betrouwbare partner in huis voor eerstelijns support. Ons team van ervaren supportmedewerkers staat klaar om u en uw medewerkers te ondersteunen bij al uw IT-vraagstukken. Dankzij onze snelle reactietijden, deskundige probleemdiagnose en naadloze communicatie, kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf altijd de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

Neem contact op met Smartcore en ontdek hoe onze eerstelijns support uw bedrijf kan helpen om soepel en efficiënt te blijven functioneren.

Smartcore_Jurgen_Fausto_result

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Of bezorg ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op