smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Uitgebreide netwerkbeveiligingsoplossingen om uw bedrijfsgegevens veilig te houden

Netwerkbeveiliging: Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen

Firewalls: Een krachtige barrière tegen cyberdreigingen

Smartcore’s netwerkbeveiligingsexperts zijn ervaren in het implementeren en beheren van firewalls, een essentieel onderdeel van elke netwerkbeveiligingsstrategie. Onze firewalls zijn ontworpen om ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk te voorkomen en uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen cyberaanvallen.

VPN's: Veilige externe toegang tot uw bedrijfsnetwerk

Met het toenemende aantal medewerkers dat op afstand werkt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat zij veilig toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk. Smartcore biedt Virtual Private Network (VPN)-oplossingen die een veilige verbinding tussen externe medewerkers en uw netwerk mogelijk maken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig blijven, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden.

smartcore_result2

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

smartcore_result1

Regelmatige beveiligingsupdates en patches

Om ervoor te zorgen dat uw netwerkbeveiliging up-to-date blijft, biedt Smartcore regelmatige beveiligingsupdates en patches. Deze essentiële updates helpen om bekende kwetsbaarheden en beveiligingslekken in uw netwerk te dichten, waardoor de kans op een succesvolle cyberaanval aanzienlijk wordt verkleind.

Training en bewustwording van medewerkers

Een belangrijk aspect van netwerkbeveiliging is het opleiden en informeren van uw medewerkers over best practices op het gebied van cybersecurity. Smartcore biedt training en bewustwordingsprogramma’s om uw personeel te helpen veilig te werken en te leren hoe ze potentiële cyberdreigingen kunnen herkennen en voorkomen.

Netwerkbeveiliging

Waarom Smartcore de ideale partner is voor uw netwerkbeveiliging

Smartcore’s jarenlange ervaring en expertise in netwerkbeveiliging maken ons de ideale partner om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Onze deskundige professionals zullen met u samenwerken om een op maat gemaakte netwerkbeveiligingsstrategie te ontwikkelen die aansluit bij uw specifieke zakelijke behoeften en risico’s. Daarnaast bieden wij voortdurende ondersteuning en monitoring om ervoor te zorgen dat uw netwerk altijd optimaal beveiligd is.

 

Kies voor Smartcore en profiteer van onze uitgebreide netwerkbeveiligingsoplossingen die uw bedrijfsgegevens beschermen en u gemoedsrust bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen en een veilige IT-omgeving te creëren.

Smartcore_Jurgen_Fausto_result

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Of bezorg ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op