smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Kies voor de beste IT-hardware met de deskundige ondersteuning van Smartcore

Dell

Dell Servers - Optimale prestaties en betrouwbaarheid

Als officieel Dell-partner biedt Smartcore een uitgebreid assortiment aan Dell-servers, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende IT-behoeften. Van eenvoudige instapniveau servers tot geavanceerde oplossingen voor virtualisatie en high-performance computing, we helpen u bij het selecteren van de juiste serveroplossing om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Dell Storage-oplossingen - Efficiënte en schaalbare dataopslag

Bij Smartcore begrijpen we dat uw bedrijfsdata van cruciaal belang is. Daarom bieden we een breed scala aan Dell-storage-oplossingen, van traditionele harde schijven tot geavanceerde flash- en hybride opslagsystemen. Onze experts begeleiden u bij het kiezen van de meest geschikte opslagoplossing die aansluit op uw capaciteits- en prestatie-eisen, en zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande IT-infrastructuur.

smartcore_result2

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

smartcore_result1

Dell Workstations, Laptops en Thin Clients - Ondersteun uw medewerkers met de juiste tools

Smartcore biedt een breed scala aan Dell-werkstations, laptops en thin clients die zijn ontworpen om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen en tegelijkertijd de beheersbaarheid en beveiliging te verbeteren. Onze experts adviseren u bij het kiezen van de juiste apparaten voor uw specifieke behoeften en zorgen voor een soepele implementatie en integratie met uw bestaande systemen.

Dell

Waarom Smartcore uw ideale Dell-partner is

Smartcore heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van uitstekende IT-oplossingen met Dell-producten. Als officieel Dell-partner beschikken we over de expertise en het inzicht om uw bedrijf te voorzien van de beste hardware en ondersteuning. Door te kiezen voor Smartcore, profiteert u van concurrerende prijzen, flexibele oplossingen op maat en toegewijde ondersteuning door onze ervaren professionals.

Smartcore_Jurgen_Fausto_result

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Of bezorg ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op