smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Haal het beste uit uw netwerk met onze expertise in Ubiquiti-producten

Ubiquiti-oplossingen door Smartcore

Ubiquiti-expertise voor uw bedrijf

Als Ubiquiti-partner biedt Smartcore een breed scala aan hoogwaardige netwerkoplossingen die de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van uw IT-infrastructuur verbeteren. Ons ervaren team van professionals heeft diepgaande kennis van Ubiquiti-producten en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen, implementeren en beheren die aan uw specifieke behoeften voldoen.

UniFi-netwerkapparatuur

UniFi-netwerkapparatuur van Ubiquiti biedt krachtige, schaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor draadloze netwerken, bekabelde netwerken en video-over-IP-systemen. Smartcore helpt u bij het selecteren, installeren en configureren van de juiste UniFi-producten voor uw bedrijf, zodat u profiteert van een naadloze en betrouwbare netwerkervaring.

smartcore_result2

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

smartcore_result1

airMAX Point-to-Point- en Point-to-Multipoint-netwerken

Ubiquiti’s airMAX-technologie biedt krachtige en flexibele draadloze connectiviteit voor Point-to-Point- en Point-to-Multipoint-netwerken. Smartcore helpt u bij het plannen, implementeren en beheren van airMAX-oplossingen, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare en hoogwaardige draadloze verbinding.

AirFiber

AirFiber -oplossingen van Ubiquiti bieden hoge capaciteit, lage latentie en superieure prestaties voor draadloze backhaul-toepassingen. Smartcore zorgt voor een zorgvuldige planning en implementatie van AirFiber-netwerken, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke vereisten van uw bedrijf.

Ubiquiti

Waarom Smartcore de ideale partner is voor uw Ubiquiti-oplossingen

Smartcore heeft de expertise en ervaring om u te helpen de beste Ubiquiti-producten en -oplossingen voor uw bedrijf te kiezen en te implementeren. Onze voortdurende ondersteuning en onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat uw netwerk altijd optimaal presteert en beveiligd is. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze

Ubiquiti-oplossingen uw bedrijf kunnen transformeren en uw IT-infrastructuur kunnen verbeteren.

Smartcore_Jurgen_Fausto_result

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Of bezorg ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op