smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Smartcore, uw partner voor succesvolle Jira-implementatie en -ondersteuning

Jira voor efficiënt project- en workflowbeheer

Issue & Project Tracking

Jira is een krachtige tool voor het bijhouden van issues en projecten. Met Smartcore als uw partner zorgen wij voor een naadloze implementatie van Jira in uw organisatie, waardoor u uw projecten efficiënt kunt beheren en de voortgang eenvoudig kunt volgen.

Workflowbeheer

Jira biedt flexibele en aanpasbare workflows om uw projectbeheer te stroomlijnen. Ons team van experts helpt u bij het opzetten en aanpassen van workflows, zodat ze perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw organisatie en teams.

smartcore_result2

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

smartcore_result1

Agile planning

Agile planning is een belangrijk aspect van moderne projectmanagementmethoden. Jira biedt krachtige tools om uw agile planning en ontwikkeling te ondersteunen. Smartcore helpt u bij het opzetten van sprints, het beheren van backlogs en het implementeren van Scrum- of Kanban-methodieken om uw projecten effectief te plannen en uit te voeren.

Rapportage

Inzichtelijke rapportage is cruciaal om de voortgang van uw projecten te bewaken en verbeterpunten te identificeren. Jira biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden om uw projectgegevens te visualiseren en analyseren. Smartcore ondersteunt u bij het opzetten van rapporten en dashboards, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw projecten.

Integraties

Jira kan naadloos worden geïntegreerd met een breed scala aan andere tools, zoals Confluence, Bitbucket en Trello. Smartcore helpt u bij het kiezen en implementeren van de juiste integraties om uw projectbeheer te optimaliseren en de samenwerking binnen uw teams te verbeteren.

Azure

Waarom Smartcore de ideale partner is voor Jira

Smartcore heeft de expertise en ervaring om Jira succesvol te implementeren en te beheren binnen uw organisatie. Als officiële partner van Jira kunnen wij u voorzien van de beste ondersteuning en advies, zodat u kunt profiteren van de krachtige functies van Jira en uw projecten efficiënter en succesvoller kunt uitvoeren. Kies voor Smartcore en ervaar de voordelen van een betrouwbare en deskundige IT-partner.

Smartcore_Jurgen_Fausto_result

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Of bezorg ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op