smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Smartcore: uw vertrouwde partner voor Bitdefender-producten en diensten

Bitdefender Beveiligingsoplossingen - Uw complete IT-beveiligingspartner

Bitdefender-producten en diensten

Bitdefender is een toonaangevende leverancier van geavanceerde beveiligingsoplossingen, van endpoint- en netwerkbeveiliging tot cloud- en datacenterbeveiliging. Als officiële partner van Bitdefender biedt Smartcore expertise en ondersteuning bij de implementatie en het beheer van deze uitgebreide producten en diensten.

Endpoint Security

Bescherm uw bedrijfsgegevens en apparaten met Bitdefender Endpoint Security. Smartcore helpt u bij het opzetten en beheren van de nieuwste beveiligingsoplossingen, van antivirus- en antimalwarebescherming tot geavanceerde gedragsanalyse en endpointdetectie.

smartcore_result2

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

smartcore_result1

Netwerk- en Cloudbeveiliging

Bitdefender biedt geavanceerde netwerk- en cloudbeveiligingsoplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande infrastructuur. Smartcore zorgt ervoor dat uw netwerk en cloudomgevingen veilig en beschermd zijn, terwijl uw bedrijf kan blijven groeien en innoveren.

Datacenterbeveiliging

Bescherm uw bedrijfskritieke datacenteractiva met Bitdefender’s uitgebreide datacenterbeveiligingsoplossingen. Smartcore helpt u bij het implementeren van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals virtualisatiespecifieke beveiliging en opslagbescherming, om te zorgen voor de veiligheid en beschikbaarheid van uw datacenters.

Ubiquiti

Waarom Smartcore de ideale Bitdefender partner is

Smartcore is uw betrouwbare partner voor alle Bitdefender-beveiligingsoplossingen en -diensten. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met de implementatie, het beheer en de ondersteuning van Bitdefender-producten en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Profiteer van onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid en zorg ervoor dat uw bedrijf veilig en beschermd blijft. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Smartcore en Bitdefender u kunnen helpen uw IT-beveiligingsdoelen te bereiken.

Smartcore_Jurgen_Fausto_result

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Of bezorg ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op