smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

Bescherm uw bedrijf met geavanceerde beveiligingsoplossingen van Smartcore

Slim beveiligingsbeheer voor uw bedrijf

Beveiligingsbeheerdiensten

Het waarborgen van de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk en gegevens is van cruciaal belang voor de groei en het succes van uw onderneming. Smartcore begrijpt dat en biedt uitgebreide beveiligingsbeheerdiensten die u helpen uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen en risico’s

Firewallbeheer

Firewalls zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijfsbeveiliging. Ons team van experts zorgt voor een correcte configuratie en voortdurend beheer van uw firewalls, waardoor ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk wordt voorkomen en uw gegevens veilig blijven.

smartcore_result6

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

smartcore_result1

Endpointbeveiliging

Bescherm uw eindpuntapparaten zoals desktops, laptops en mobiele apparaten tegen malware en andere cyberaanvallen. Smartcore biedt geavanceerde endpointbeveiligingsoplossingen die proactief verdachte activiteiten detecteren en blokkeren om uw bedrijfsmiddelen te beschermen.

Data-encryptie

Het beschermen van gevoelige gegevens is een topprioriteit voor elk bedrijf. Onze beveiligingsexperts zorgen ervoor dat uw bedrijfskritieke gegevens worden versleuteld om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en u te helpen voldoen aan industriestandaarden en regelgeving.

Risicobeoordeling

Een grondige risicobeoordeling is essentieel om de juiste beveiligingsmaatregelen te kunnen implementeren. Ons team voert uitgebreide risicoanalyses uit om potentiële kwetsbaarheden te identificeren en aanbevelingen te doen voor het versterken van uw beveiligingsinfrastructuur.

IT-beheer en monitoring

Waarom Smartcore de ideale partner is voor uw beveiligingsbeheer

Smartcore biedt een team van ervaren en gecertificeerde beveiligingsprofessionals die zich inzetten voor het beschermen van uw bedrijf tegen cyberdreigingen. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en bieden daarom op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Door samen te werken met Smartcore, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl u erop kunt vertrouwen dat uw bedrijfsnetwerk en gegevens in veilige handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze beveiligingsbeheerservices u kunnen helpen uw bedrijf te beschermen en te laten groeien.

Smartcore_Jurgen_Fausto_result

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Of bezorg ons uw gegevens en we nemen spoedig contact op