smartcore_solutions_software_op_maat

+32 56 37 05 95 • hello@smartcore.be

E-mail Disclaimer

De informatie in deze e-mail en eventuele bijlagen zijn uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde(n) en kunnen vertrouwelijke en/of geprivilegieerde informatie bevatten. Indien u niet de beoogde ontvanger bent of deze e-mail per abuis heeft ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om ons hiervan op de hoogte te stellen en de e-mail te vernietigen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Smartcore Solutions is uw partner voor IT-Support & Software op maat. Wij bieden hoogwaardige IT-diensten en -oplossingen aan bedrijven en organisaties van elke omvang. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de best mogelijke service.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +32 56 37 05 95 of e-mailadres hello@smartcore.be. Ons bedrijfsadres is President Kennedypark 19D, 8500 Kortrijk. Ons BTW-nummer is BE0729618162 & RPR is Kortrijk.

Hoewel wij alle redelijke inspanningen leveren om virussen in onze e-mails en bijlagen te voorkomen, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade die u mogelijk lijdt als gevolg van virussen of andere kwaadaardige code die in deze e-mail of bijlagen aanwezig is. Wij raden u aan om uw eigen anti-virussoftware up-to-date te houden en de e-mail en eventuele bijlagen te scannen voordat u deze opent.